Lakossági klímák
 • Oldaldali klímák
 • Multi klímák
 • Kazetták klímák
 • Parapet/mennyezeti klímák
 • Ipari
Kisipari klímák
 • Oldaldali klímák
 • Légcsatornás klímák
 • Kazetták klímák
 • Parapet/mennyezeti klímák
 • Légfüggönyök
Ipari berendezések
 • VRF-VRV
 • Folyadékhűtők
 • Szétosztott rendszerek
Hőszivattúk, hővisszanyerők
Hőszivattyúk közül, klímások lévén a levegő-víz hőszivattyúkkal foglalkozunk. Elsősorban a Toshiba, a Daikin, az LG, és a MIDEA készülékeivel. Ezek jól bevált, kipróbált készülékek, melyek megbízhatóan igen gazdaságosan szolgálja hosszú ideje a tulajdonosát. Nem átverés amikor azt hallja, hogy ezek olcsóbban működnek, mint egy gázkazán. És olyan helyre is beszerelhető, ahol gázról álmodni sem lehet.

Elérhetőség

Telefon: 06-30-984-1612  dr Lovics Riku
  06-30-933-5530  Ollé Kálmán 
E-mail: info@klimacoop.hu

Klima-Coop Kft.
 
A+ R A-

Gyártók

Egyre többen találkozhatnak a POLAR klímákkal a házak falán. 
Nem csoda, hiszen egy nagyon kedvező árfekvésű készülék, igényes kivitellel és műszaki felszereltséggel. 
A WIFI szinte minden típusában benne van, de van gyárilag fűtésre optimalizált kategória ami a legkedvezőbb áron van jelen. 
Hazai cég az importőr, így ha baj van a készülékkel egyszerű és gyors a javítás. De ez csak feltételezés, mert még ez nem történt meg. 
Mi szívesen szereljük ezt a típust.  

A minőségi készülékek piacát a japán gyártású készülékek, a DAIKIN a TOSHIBA a HITACHI a FUJITSU és a PANASONIC vezeti.
(ez a saját véleményem, más bizonyosan más sorrendet állítana össze )

Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy melyik a legjobb közülük. A TOSHIBA volt talán, aki legelőször állt rá a feltörekvő gyártók készülékeibe kerülő kompresszorok előállítására, akik büszkén mutogatták az összehányt szerkezetet, hogy ez TOSHIBA! Ott a címke. De talán nem erre kell leginkább büszkének lennie a TOSHIBA mérnökeinek. Hanem a folyamatos fejlesztésre mely nem alkuszik a minőség dolgában.

A komfortfokozatot is az egyre igényesebb piac elvárásai szerint igazítják. Ennek köszönhetően a készülékek esztétikusak, kiváló nem öregedő anyagból vannak, és nagy hatásfokú légszűrő rendszereket építenek a klímakészülékekbe.

A SUPER DAISEIKAI 2,5 kW-os csúcskészülék egyedülálló, 5,1-es EER értékkel rendelkezik, mely A9-es energiaosztályba repíti! Ez azt jelenti, hogy egy napos átlag használat alatt mindössze 137 Ft-ot fogyaszt! A TOSHIBA az igényes emberek klímakészüléke, akik megengedhetik maguknak, hogy egy csöppet magasabb árfekvésű készülék tiszta levegője alatt pihenjék ki a napi fáradalmaikat! Az ipari felhasználók évtizedek óta szívesen alkalmazzák a hibátlan TOSHIBA rendszereket. VRV tervező programjával percek alatt elkészül egy akár 110 beltéri egységgel rendelkező összefűzött kültéris, épület felügyeleti rendszerbe kötött hűtőegység tervezete. A TOSHIBA egy csöppet sem HIBA, a TOSHIBA maga a tökéletesség!

Erőssége a hangtalansága. ( akár a Ninja!- hiszen japán)
10 éves gyári garancia!
14 év alatt egy készüléket kellett javítanunk. 9 éves 5-ös múlti kültériben elromlott az adagoló szelep.
A forgalmazó zokszó nélkül adta az új alkatrészt. ( Klíma Áruház Reitter Ferenc u )

 

 

A Daikin, minden fellengzősködés nélkül maga a tökéletesség! Mint minden készülékcsaládban a Daikinnál is több minőségi kategória van. Ha, nagyon egyszerűen akarnám kifejezni, akkor ennek tükre a készülékek ára. A legolcsóbb kategória a kapcsolóüzemű készülék, mely már a Daikin által kifejlesztett különleges forgódugattyús kompresszorral van felszerelve.

Ennek köszönhető, hogy a 100 ezer Ft-on belüli árfekvésű készülékek közül, egyedül a Daikin tud 15 m emelőmagasságot teljesíteni a beltéri és a kültéri között. Ezen kívül, rendkívül nagy a kültéri egység munkapontja. Így különösen alkalmas server helyiségek hűtésére.

Az inverteres típusok a fenti tulajdonságokat tovább fokozzák úgy, hogy még szebbek is. Az URURU SARARA az igazi különlegesség, mely csak ránézésre hagyományos split klíma! Ez a készülék mindent tud, melyet egy építőelemes légkezelő egység. Sőt többet!

Hűt-fűt, friss levegővel lát el, ha kell akkor nedvesíti a levegőt, a lehető legkorszerűbb légtisztító rendszerrel rendelkezik, figyeli a helyiségben tartózkodók mozgását és ehhez igazítja a munkapontjait. Páramentesítést minden más klímakészüléktől eltérően úgy végzi, hogy az elpárologtató csőkígyóját megosztották és egy háromjáratú szelepen keresztül egyik részébe forró gázt vezetnek vissza, így a lehűtött hőcserélőn kicsapódik a nedvesség, majd a hideg levegő visszamelegszik a hőcserélő elszeparált meleg részén.

Így, a páramentesítés észrevétlenül folyik úgy, hogy közben a levegő szűrése is megtörténik. A kültéri egység nyáron hűtés esetén 43 C fokig, míg fűtés esetén, télen mínusz 24 C fokig képes ellátni feladatát miközben a Daikin szabadalma alapján gyártott kompresszor hatásfoka elérheti az 5,14-es COP ( W/W) értéket, mely egyedülálló érték! Nem véletlenül mondják szakmai körökben is, hogy a Daikin a Király!

Ez az a termékcsalád, mely kivívta elismerésem.

Nem önmagában azért, mert jó minőségű, komfortfokozatú készülékeket gyártanak, melynek átcímkézésével, márkás, nagynevű amerikai és német cégek árulják többszörös pénzért sajátjukként feltüntetve, ezt a kínai fejlesztésű, de TOSHIBA alapokra készült szerkezetet. Hanem, az a tény, hogy mennyi apró jelentéktelen dolog kell ahhoz, hogy egy cég ebben a véres versenyben is többszörösére tudja növelni eladási volumenét.
2019-ben a Midea megvette a TOSHIBA lakóssági klímagyártó üzletrészét, így a minőségét tovább tudta fejleszteni.
Ma a két legnagyobb klímagyártó a világon a GREE és a MIDEA akik egyre inkább már csak egymással versenyeznek és hol ez, hol az kiáltja ki magát a világ vezető klíma gyártójának.
A termékeik hasonló kategóriát képeznek mind árban, mind pedig minőségben.
Mi ezért nem kínálunk GREE klímát, mert nincs értelme két azonos minőségű készülékcsaláddal foglalkozni.

A MIDEA termékei három minőségben érhetők el.
Az belépő szintű készülék az MDV. Next A++ opcionális WIFI
Közép kategória a Xtarme Save++ gyári WIFI és téliesített kültéri egység
Felső kategória a All Easy Pro . A+++ gyári WIFI és téliesített kültéri egység

 

Beszállítóink

"

Besz2

Besz2 (copy)

Beszállítóink (copy)