Lakossági klímák
 • Oldaldali klímák
 • Multi klímák
 • Kazetták klímák
 • Parapet/mennyezeti klímák
 • Ipari
Kisipari klímák
 • Oldaldali klímák
 • Légcsatornás klímák
 • Kazetták klímák
 • Parapet/mennyezeti klímák
 • Légfüggönyök
Ipari berendezések
 • VRF-VRV
 • Folyadékhűtők
 • Szétosztott rendszerek
Hőszivattúk, hővisszanyerők
Hőszivattyúk közül, klímások lévén a levegő-víz hőszivattyúkkal foglalkozunk. Elsősorban a Toshiba, a Daikin, az LG, és a MIDEA készülékeivel. Ezek jól bevált, kipróbált készülékek, melyek megbízhatóan igen gazdaságosan szolgálja hosszú ideje a tulajdonosát. Nem átverés amikor azt hallja, hogy ezek olcsóbban működnek, mint egy gázkazán. És olyan helyre is beszerelhető, ahol gázról álmodni sem lehet.

Elérhetőség

Telefon: 06-30-984-1612  dr Lovics Riku
  06-30-933-5530  Ollé Kálmán 
E-mail: info@klimacoop.hu

Klima-Coop Kft.
 
A+ R A-

Üzembehelyezés

 Árak frissítve: 2023.01.24.-én 
A drasztikus némely tétel esetén 100%-os áremelés figyelembe vettük, sajnos árat kellett emelnünk. 

Hogy folyik egy klímakészülék telepítése?


Lakásokban végzett munka minimális piszokkal jár. A lyukfúrásokat, porelszívással együtt végezzük. Az értékeket bútorokat az érintett terület környezetében fóliázzuk. Munka végeztével, a törmeléket összeszedjük,- magunk után felseprünk. Még soha nem volt panasz ránk!

A  klíma szerelésére 5 éves garanciát vállalunk!


Műszaki kérdések

A beltéri és a kültéri egység optimális elhelyezését a helyszíni ingyenes felmérés alkalmával közös megegyezéssel állapítjuk meg. Az összekötő vezetékek falba vésve, vagy kábelcsatornában vezetve vannak elhelyezve az igény szerint. A tervezésnél mindig megkíséreljük megtalálni a legoptimálisabb megoldást. Az elektromos megtáplálást, a kültéri egység kapja, mely a legtöbb esetben a legközelebbi villás csatlakozóig 15x15ös kábelcsatornát szerelünk fel, vagy villanyszerelő épít ki önálló tápellátást az főbiztosítótól. A cseppvíz elvezetés a beltéri egységtől a legnehezebb feladat, mivel itt a szigorú lejtési előírásokat kell betartani. Szükség esetére van a cseppvíz szivattyú, de attól az ára miatt a Megrendelő ódzkodik, a megbízhatatlansága miatt pedig,- mi. A cseppvízvezeték 20 mm-es ragasztott rendszerű szürke PVC csővel van szerelve a gázcsatornában. Ettől eltérő mód  többletköltséget okoz az alapárhoz képest.

Amit nem tartalmazhat a szerelés

A kültéri egység elhelyezésének az engedélyeztetését, a szomszédokkal való megegyezést és az ebből fakadó esetleges áthelyezési költséget. A házakat nem mi építettük, így nem tarthatjuk a hátunkat a táskás vakolatok leomlásáért sem. Felmerülhet olyan igény,- olyan környezet- ahol szinte mindent be kell takarni, csomagolni, a padlót kartonnal fedni és a munka végén a finom takarítást is elvégezni. Ez 2-3 óra többletmunkát vesz igénybe a szerelőinknek, ezért + 10.000.+ ÁFÁ-t számolunk fel. Persze, csak ha kéri. 

Amiért felelősséget vállalunk

Először is a hibátlan szerelésért. A tisztaságért a kulturáltságért, és a véletlen okozott kár megtérítéséért. (direkt kár kizárva ) Ha netán anyagi képességeinket meghaladó kárt tudnák okozni, arra az esetre rendelkezünk a Providencia Biztosító Társasággal kötött építési-szerelési felelősség biztosítással, mely 30 millió Ft kárösszegig vállalja a kártérítést helyettünk. Természetesen az előzetes áraink nincsenek bebetonozva.


Klíma telepítési irányárak

5 kW-ig, második emeleti szintig, hagyományos építésű házban, 4 m beltéri és kültéri távolság esetén
85.000.- Ft + ÁFA = 107,950.- Ft bruttó
ugyanilyen körülmények esetén, 5kW felett, 7kW-ig 95.000. - 100.000.- Ft + ÁFA = 120,650.-- 127,000.- Ft bruttó

Telepítés estén felmerülő többletköltségek

4m-en felüli csövezés esetén, csatornázás nélkül
többletcsövezés szabadon+12,000.- Ft / fm + ÁFA = 15,240.- Ft bruttó 
csatornázva+13.500.- Ft / fm +ÁFA = 15,240.- Ft bruttó 
horonyvésés  5,000.- Ft / fm + ÁFA = 6,350.- Ft bruttó 
horonyvésés helyreállítása gipsszel ideiglenes + 4.500.- Ft / fm + ÁFA = 5715.- Ft bruttó ( nincs festőnk, nem is vagyunk azok ) 
III. emelettől a kültéri egység problémás elhelyezése esetén további költségek léphetnek fel. (nem szabad elfeledkezni a karbantarthatóságról) 
Természetesen a fenti árak csak irányadóak. Budapesten és környékén előzetesen minden munkát ingyenesen felmérünk, a végleges szerelési árat az után adunk, amit be is tartunk.

 Beszállítóink

"

Besz2

Besz2 (copy)

Beszállítóink (copy)